Ansatte område

Eier/daglig leder

Vigdis Engen Holmstad

Stilling: Daglig leder

Vigdis er utdannet førskolelærer, og har gått på lederutdanning for barnehagestyrere på BI. Hun er en av Eventyråsen barnehages grunnleggere, og har vært med siden planleggingsfasen.

Guro Bakke

Stilling: Daglig leder

Guro er utdannet førskolelærer, og har gått på lederutdanning for barnehagestyrere på BI. Hun er en av Eventyråsen barnehages grunnleggere, og har vært med siden planleggingsfasen.

Heffalompen

Anne Beate Nygaard

Stilling: Pedagogisk leder

Anne Beate er utdannet førskolelærer, med tilleggsutdanning i spes.ped. Hun har jobbet i Eventyråsen siden mai 2009. Pedagogisk leder, 90 % stilling.

Erland Engesveen

Stilling: Assistent

Erland har jobbet i Eventyråsen barnehage siden høsten 2010. 100 % stilling.

Kristina Sommerstad Hansen

Stilling: Pedagogisk leder

Kristina er utdannet barnehagelærer, og har jobbet hos oss siden mai 2017. Pedagogisk leder, 100% stilling.

Kengu

Emma Bossum

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Emma fikk fagbrev som barne- og ungdomsarbeider våren 2019. Hun har vært hos oss i sine fire år som TAF-lærling/elev ved Raufoss videregående skole, og er fast ansatt i Eventyråsen barnehage fra sommeren 2019. 100 % stilling.

Ingunn Gjestvang

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet førskolelærer. Ingunn har jobbet i Eventyråsen siden barnehagen åpnet i august 2008. Pedagogisk leder, 80 % stilling.

Irèn Rødningsby

Stilling: Ressurspedagog

Irèn er utdannet sosionom, og har jobbet i Eventyråsen barnehage siden oktober 2008. Pedagogisk leder, 80 % stilling.

Karen Sundby

Stilling: Pedagogisk leder

Karen er utdannet barnehagelærer. 100 % stilling. Pedagogisk leder på Tigergutt. Permisjon høsten 2020.

Kjersti Fjørkenstad

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet førskolelærer, med pedagogisk grunnfag i tillegg. Hun har jobbet i Eventyråsen siden barnehagen åpnet i august 2008. Pedagogisk leder, 80 % stilling.

Mina Berget

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Mina hadde sin lærlingtid i Eventyråsen barnehage. Våren 2018 tok hun fagbrev som barne- og ungdomsarbeider, og fikk fast ansettelse fra sommeren 2018. 100 % stilling.

Terese Kjelstad Pedersen

Stilling: Assistent

Terese har jobbet hos oss siden høsten 2012. 80 % stilling.

Nasse Nøff

Terese Kjelstad Pedersen

Stilling: Assistent

Terese har jobbet hos oss siden høsten 2012. 80 % stilling.

Karen Sundby

Ingunn Gjestvang

Kjersti Fjørkenstad

Mina Berget

Emma Bossum

Irèn Rødningsby

Ole Brumm

Aud Karin Rødningsby

Stilling: Assistent

Aud Karin har vært i Eventyråsen siden barnehagen åpnet i august 2008. 100 % stilling. Tillitsvalg Fagforbundet.

Hege Bakke

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet førskolelærer. Hege har vært i Eventyråsen siden barnehagen åpnet i 2008. Pedagogisk leder, 80 % stilling.

Oda Marie Skullerud

Stilling: Pedagogisk leder

Pedagogisk leder, 80 % stilling. Oda har tidligere jobbet hos oss som assistent og fagarbeider.

Ingrid Holen

Stilling: Assistent

Ingrid har jobbet i Eventyråsen siden barnehagen åpnet i august 2008. 40 % stilling.

Regnbuen

Solstrålen

Sprett

Heidi Østvold

Stilling: Assistent

Heidi har jobbet i Eventyråsen barnehage siden mai 2010. 100 % stilling.

Cathrine Berge

Stilling: Pedagogisk leder

Cathrine er utdannet førskolelærer, og har jobbet hos oss siden høsten 2016. Hun har pedagogisk leder- og styrererfaring fra Søndre Land kommune. Pedagogisk leder, 100 % stilling.

Laila Ulsrud

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Laila er Barne- og ungdomsarbeider. Hun har lang barnehageerfaring, både som assistent, pedagogisk leder og styrer. Laila har jobbet i Eventyråsen siden barnehagen åpnet i august 2008. 40 % stilling.

Tigergutt

Anne Lene Solberg

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet førskolelærer, og har jobbet i Eventyråsen siden barnehagen åpnet i august 2008. Pedagogisk leder, 80 % stilling. Tillitsvalgt Utdanningsforbundet.

Evie Bratberg Nielsen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Evie har jobbet i Eventyråsen barnehage siden høsten 2010. 100 % stilling.

Ingvild Engeroen

Stilling: Assistent

Ingvild har lang barnehageerfaring, og har vært i Eventyråsen siden barnehagen åpnet i august 2008. 50 % stilling.

Andre ansatte

Tore Hansebråten

Stilling: Assistent

Tore har vært i Eventyråsen siden august 2009. 100 % stilling. Tore har sin base på Solstrålen, med hovedansvar for planlegging og gjennomføring av turer.

Marta Hojowska

Stilling: Assistent

Marta har jobbet i Eventyråsen barnehage siden august i 2008, 100 % stilling. Marta har i dag sin stilling som kjøkkenassistent.

Iselin Frodahl

Stilling: Kokk

Iselin har jobbet i Eventyråsen barnehage siden 2010. På storkjøkkenet tilbereder hun mat til alle barna, med fokus på et sunt og variert kosthold. Våren 2019 tok hun fagbrev som kokk. Permisjon til høsten 2021.

Silje Taralrud Flesvik

Stilling: Ressurspedagog

Silje er barnevernspedagog, og ansatt i en 80 % stilling. Hun har sin base på Solstrålen, men er tilknyttet hele huset. Verneombud.